Voor alle Fietstochten 
Prijzen p/p op basis van logies in 2-persoons kamer en ontbijt, inclusief bagagevervoer, transfers van en naar het vliegveld van Faro, kaarten en gedetailleerde routebeschrijvingen.
Vlucht en reisverzekering zijn niet inbegrepen. Met back-up dienst. Fietshuur € 95.
Je kunt op elk gewenste datum van start gaan, maar we raden de maand Augustus af, dit vanwege het warme weer.

 

Terra de Caldas

Priis: Van €665 - €729 (7 dagen) exclusief vluchten
Veel mensen denken bij de Algarve aan de kuststrook met de stranden, maar in werkelijkheid is de Algarve veel meer en het landschap is in feite bijzonder gevarieerd.
Deze tocht is erg gewild en men is altijd weer enthousiast over de uitgestippelde route met eerst het binnenland, vervolgens de prachtige, ruige westkust en uiteindelijk de zuidkust. De stadjes Loulé en Silves behoren tot de meest karakteristieke van het zuiden van Portugal. Meer...

O Autêntico

Prijs: Van €665 - €729 (7 dagen) exclusief vluchten
Van de O Autêntico zijn de dagafstanden vrij kort gehouden (maar deze zijn wel op verzoek uit te breiden).
Zowel voor wat betreft het fietsen als de accommodaties valt deze tocht zeer in de smaak.
De accommodaties in Querença en Monte de Cima (beide met prachtig privé-zwembad) zijn zeer kleinschalig en liggen erg mooi in de natuur. De rondritten Silves en Monte de Cima doen de zuidkust aan bij het vissersplaatsje Ferragudo en de monding van de Arade rivier bij Alvor. De O Autêntico is ook als half pension vakantie te boeken. Meer...

Baixo-Alentejo

Prijs: Van €665 - €729 (7 dagen) exclusief vluchten
De Baixo-Alentejo begint in de Alentéjo en eindigt in de Algarve, niet ver van de Spaanse grens. Het landschap kent minder afwisseling en heeft daardoor niet ieders voorkeur. Mensen die deze tocht kiezen, gaan voor de rust en het verstilde en weidse landschap. De historische stadjes Serpa, Mertola en Tavira zijn zeer interessant. De Alentéjo is uitgestrekt en stil.
De tocht eindigt in Cacela Velha aan de zuid-kust, in het natuurreservaat Ria Formosa, ten oosten van Tavira. Meer...