Materiaal

"Prachtig die georganiseerde fietsvakanties, maar kunnen wij er wel van op aan, dat de fietsen in goede staat zijn?", is een niet zelden geuite zorg.
Welnu, wij gebruiken de Giant Freerider (Shimano Deore 24 versnellingen) en de KTM Lifespace (Shimano Deore 27 versnellingen)
De fietsen hebben voorvering én verende zadelpen.
Het fietsen met deze hybride toerfiets met conventioneel stuur is een absoluut plezier.
De fietsen zijn voorzien van een stuurtas, geschikt voor het opbergen van geld, dokumenten, fototoestel, en dergelijke. De tas kan eenvoudig worden afgenomen.
Vanzelfsprekend zijn alle fietsen toegerust met een fietspomp, een reserve binnenband, een drinkfles, een fietsslot en een reparatiesetje.
Top prioriteit is om alles wat met de fiets te maken heeft in orde te krijgen, vandaar dat we daar veel aandacht aan besteden.
De fietsen hebben anti-lek banden. Daarnaast kun je nu ook een elektrische fiets huren.Fietsvakanties Portugal is lid van Responsible Travel, een Engelse organisatie.
Dit schreven enkele van de mensen die ons vonden via Responsible Travel van de fietsen:

Liz Martin 4 star review
“…book Bert's bikes! The best bikes we've ever had on a holiday.
Overall rating: Top notch.”

Tom Meyer 4 star review
“From the first time we met Bert to get fitted for our bikes, it was clear how passionate he is about sharing his love of cycling in Portugal.
The bikes were well maintained and he made certain that we had everything we needed for a safe and enjoyable journey.”

Jayne Fahy top 5 star review
“… the bikes were first class, I developed minor problem with mine and at the next stop Bert was there to meet me with a new bike! “