De Fietsen

Merken/typen

We gebruiken de KTM Lifespace hybride fiets (Shimano Deore 27 versnellingen), de Scott Sub Sport 30, de Scott E-bike (Elektrische fiets) Sub Sport 20 en de Giant Freerider. Voor de meeste modellen heb je de keuze tussen een dames en een heren fiets (zie foto´s).

Al deze fietsen hebben we in eigen beheer. Onze E-bikes hebben een sportieve geometrie. Geef je de voorkeur aan een klassiek model, dan kan dat, maar deze moeten we dan zelf huren.
Alle fietsen hebben voorvering en meestal ook een verende zadelpen.
Ze zijn voorzien van een klein stuurtasje (behalve de E-bikes). De tas kan eenvoudig worden afgenomen. Je kunt ook een dubbele fietstas voor op de bagagedrager krijgen.
Vanzelfsprekend zijn alle fietsen toegerust met een fietspompje, een reserve binnenband, een drinkfles, een fietsslot en een reparatiesetje. Al deze accessoires zijn kosteloos. De fietsen zijn uitgerust met anti-lek banden, de Swalbe Marathon Plus.

Allen zijn ze ideaal voor een fantastische fietsvakantie in de Algarve van zuid Portugal.

Liz Martin
“…boek Bert's fietsen! Van alle fietsvakanties die we hebben gedaan, waren dit absoluut de beste.”

Tom Meier
“… de fietsen waren first-class. We hadden een klein probleem met één van de fietsen en bij de volgende stop kwam Bert met een nieuwe fiets aanzetten! “